Се бара раководител на производство

Loading...

Шпанската Компанија ИНДБУС Д.О.О со дејност производство на моторни возила, со седиште во Скопје има потреба од РАКОВОДИТЕЛ НА ПРОИЗВОДСТВО. 

Повеќе детали на линкот што следи:

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/rakovoditel-na-proizvodstvo/2615

loading...
Loading...