Хард кор вицови

Loading...

– Дали ја имаш гледано женати вo очи за време на секс?
– Еднаш, и ми дојде многу не убаво!
– Зашто  бе? – Па така сексам јас и среде секс се свртев кон вратата а таму жена ми стои и ме гледа право во очи….
Дознава Мујо оти Фата го изневерува со Хасо па ја прашува:
-Дали е подобар од мене?
-Не е.
-Дали има поголем?
-Нема.
-Дали има подебел?
-Нема
-Дали му се поголеми јајцата?
-Несе.
-Е да знаеш, колку утре ќе го зафркавам. 
 

Доаѓа Трпе дома даска пијан а Tрпана му ја треснува вратата пред нос.А тој и вели:
-И носам цвеќе на најубавата жена на светот.Таа се смилува и го пушта да влезе.Отвара Трпана и му вика:
-Каде е цвеќето?Атој и вели
-А каде е најубавата жена на светот?

 

– Докторе цело време сонувам како играм фудбал.
– Земи ги овие апчиња и ќе ти помогнат да заспиеш.
– Не можам докторе, вечер е финале

loading...