9 вицови кои ќе ви го разубават денот

Loading...

Жена го тепа мажот, тој се сокрил под маса-Излегувај од таму пизда ти материна! Мажот: Јас сум газда на оваа кука,ќе се кријам кај што сакам!
 
Си биле шкот, егеец, пироќанец, влав и евреин. Отишле во кафана и седнале. Кој ја плаќа сметката?
Никој, затоа што ништо не нарачуваат.
 
Македонец, Американец, Германец и Грк се качиле на облакодер.
За Америка! – рекол американецот, скокнал и умрел.
За Германија! – рекол германецот, скокнал и умрел.
За Македонија! – рекол македонецот и го турнал гркот.
 
Се случува несреќа на брод, единствени преживеани се Јапонец и Црногорец. Седат двајцата во чамец за спасување и Јапонецот прашува:
Што ќе правиме сега?
А црногорецот одговара:
Аман бре, вие Јапонците само нешто да правите.
 
Цветко го прашува Трпе:
Абе што си таков во окото?
Инфекција од мислење….
Како бе мислење?
Епа така, мислев дека Трпана ќе ме промаши со пепељара.
 
Малиот Трпе го прашува татко му:
Тато, постојат ли духов?
Не, сине!
Ама тато, слугинката ми кажа дека постојат…
Сине, пакувај ги стварите, си одиме од овде. Ние немаме слугинка.
 
Силувале баба и на суд ја прашуваат:
Бабо, што ви беше најтешко?
Кога ми ги кренаа нозете и земјата од опинците се у очи ми влезе.
 
Си биле дечко и девојка и после сексот дечкото ја прашува девојката:  – Прв ли ти бев? Девојката му вика:  – За денеска да.
Седат баба и дедо и гледаат TV. Дедото и вели на бабата: – Сакаш да си играме како во старите добри времиња. Јас да те чекам кај стариот даб и ти да дојдеш и како божем да водиме љубов. И бабата се согласила. Дедото чекал, чекал и видел не доаѓа бабата. Иде дома и ја прашува: – Зошто не дојде? И бабата вели: – Па божем мама не ме пушта!!!!!!!!!!

loading...