6 работи кои е невозможно да ги кажеш додека си пијан:

Loading...

6 работи кои е невозможно да ги кажеш додека си пијан:1. Нема шанси да се случи, женет сум.
2. Не, не, доста ми е, не ми ставај повеќе!
3. Извини ама не си мој тип.
4. Предлагам да не се тепаме, туку да позборуваме.
5. Апсурдно е да мочам на дрвото, нема ли тоалет во близината?
6. Ќе си одам, сабајле сум на работа.1. Нема шанси да се случи, женет сум.
2. Не, не, доста ми е, не ми ставај повеќе!
3. Извини ама не си мој тип.
4. Предлагам

loading...
Loading...