Најсмешните кратки вицови

Loading...

Како ќе познаеш сељак во дискотека?
Му лепи пaри на диџејот.
 
Зошто во Македонија е укината смртната казна за затворениците?
Струјата е премногу скапа.
 
Што е врв на финансиска криза?
Кога влагаш во кинеска продавница и велиш – „Ништо, ништо само гледам“.
 
Што значи ЕВН?
Евтина Веќе Нема.
 
Како се вика гинеколог на турски?
Дунда сервис.
 
Како се вика Мексиканец што ја изгубил колата?
Карлос.
 
Како изгледа грчко тркало на среќата?
На сите полиња пишува „Банкрот“.
 
Зошто невестите се облечени во бело?
За да им оди со бојата на машината за перење, фрижидерот…
 
Што е разлика помеѓу бугарска пејачка и порно ѕвезда?
Порно ѕвездата знае поубаво да пее.
 
Што фали на слика на Фејсбук со 500 лајка?
Облека.

loading...