Хумор: Колку троши просечен Македонец?

Loading...

Сигурно би се запрашале како би изгледала статистиката за еден просечен Македонец и неговите трошоци од секојдневието.

Во прилог прочитајте ја хумористичната статистика направена за тошоците на еден Македонец.

·         По една статистика, Македонски државјанин во просек пешачи 1500 км. годишно.

·         По друга статистика, Македонски државјанин пие 90 литри алкохол годишно.

·         Од податоците можиме да дојдиме до заклучок дека:

·         Просечен Македонец троши 6 литри на 100 км.
ЕКОНОМИЧНО!!!

loading...