Зошто Америка беше откриена

Loading...

Не е случајност тоа што Кристофер Колумбо ја открил Америка. Причината зошто токму Кристофер го открил овој континет е проста…тој не бил женет!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Доколку беше женет, тој ќе се справеше со неколку проблеми кои секако ги создаваат сопругите!

– Мора ли баш ти да одиш?

– Не можеа ли да пратат некој друг?

– Тебе ли те најдоа да одиш?

 

– Зошто ме лажеш? Кој знае каде ќе одиш!

– Демек на брод ќе бидете само мажи?

– Не сакаш моите да ги запознаеш, а сега ќе ми одиш да откриваш демек нов свет?

– Па нели си ти шефот? Не можеш и мене да ме земеш со тебе?

 

– Да не си глуп ти? Тебе се ти е тркалезно!

– Само дома да не си, стоко една што се нема да измислиш!

– Се си испланирал, идиоту еден! Си се договорил со тие курвите индијански!

 

– Ако излезеш од врата, си одам кај мајка ми!

– Мене не можеш да ме лажеш!

– Никаде нема да одиш да ти е јасно! Нема мене сама да ме оставиш!

 

– Нема ништо да се случи, ако светот и понатаму е рамен!

– Немој да се пакуваш, затоа што ти никаде нема да одиш!

loading...