Трпе на доктор

Loading...

Трпе за разболел, па го пратиле на доктор да му земат крв. Влегува во лабораторијата и чека да го викне сестрата.

Сестрата го повикува, тој влегува и седнува на креветот. Сестрата го боцнала за прстот, но крвта скоро да не му потекла… Го боцнала сестрата на другиот прст, но повторно слабо тече крвта. Го боцнала на третиот, и повторно не тече крв, па сестрата почнала да му го цица прстот за да потече повеќе. Во тој момент се врти Трпе и и вели на сестрата: “Доктотот рече и мокрача дека треба да дадам…”

loading...