Полицаецот и наркоманот

Loading...

Сопира полицаец наркоман:

Полицаецот – Вашата возачка и лична карта

Наркоманот – Пушти ме брат незнам кај сум.

Полицаецот по втор пат – Вашата возачка и лична карта ве молам.

Наркоманот – Е брат, абе незнам кај сум.

Полицаецот изнервиран – Абе, знаеш ли ти кој сум јас?

Наркоманот – Иии! брат, што е бе ова, јас незнам кај сум, ти незнаеш кој си?…

loading...