Трпе и Принцезата

Loading...

Одлучила принцезата да се мажи за оној кој може 30 пати непрекинато да има секс со неа – инаку отиде главата.

Се пријавил Германец. Одработил 10 пати и не можел повеќе – го убиле.

Се пријавил Италијанец одработил 20 пати, не можел повеќе – го убиле.

Се пријавил Трпе и почнал…За да не згреши, со креда пишувал цртички на зидот.

Кога стигнал до 29 цртичка, принцезата рекла:
-28!
Трпе:
-29!
Принцезата повторно:
-28!!
Трпе налутено ги избришал сите цртички и рекол:
-Е па тогаш, одново.

loading...