Скопско и се е можно

Loading...

Влегуваат во кафич Амстел, Хајнекен и Скопско. 
– Амстелот порачува Амстел. 
– Хајнекенот порачува Хајнекен.
– Скопското порачува Пепси.
Го прашуваат:
-Зошто порача пепси?
-Па кога никој не пие пиво, нема ни јас.

loading...