Итар Пејо и селаните

Loading...

Итар Пејо ги сретнува селаните на штрајк и им вика:

Итар Пејо: Селани знаете ли што? Селаните: Незнаеме!!!

Итар Пејо: Епа чим не знаете немора ни да знаете.
И така откако селаните се почуствувале зезнати се договориле пола од нив да кажат знаеме а пола незнаеме.
Утрото дента Итар Пејо ги прашува селаните 
Итар Пејо: Селани Знаете ли што?
Селаните: Знаеме! Незнаеме!
Итар Пејо: Епа тие што знаат нека им кажат на оние што не знаат!
Селаните се договориле утре да кажат сите дека знаат!
Итар Пејо: Селании знаете ли што?
Селаните: Знаеме !!!
Итар пејо: Епа чим знаете нема што да ви кажам

loading...