Виц за храбар маж

Loading...

ХРАБАР MАЖ-

Кога ќе дојдеш дома во среде ноќ, жена ти е веќе во кревет, но сеуште не заспала. 

Ке земеш столица и ке седнеш поред нејзиниот кревет, а на нејзиното прашање:

-Што правиш???, ке одговориш:

-Сакам да седам во прв ред кога ке започне циркусот

ПОХРАБАР-

Кога ке дојдеш дома во среде ноќ, добро испијанет, жената те чека со метла во рака, а ти ја прашуваш:

-Ке чистиш или се спремаш да одлеташ некаде??

НАЈХРАБАР-

Кога ке дојдеш дома во среде ноќ, мирисаш на женски парфем и имаш кармин на кошулата, и ке и речеш на жена ти:

-Ти си на ред!!!

ЕПТЕН НАЈХРАБАР-

Кога ке дојдеш дома во среде ноќ со љубовницата и на женати ке и кажеш:

-Преправај се дека си ми сестра!!!

loading...