Виц: Плавуша на гинеколог

Loading...

 
Плавуша оди на преглед кај гинеколог. – Докторе, бремена сум веќе трет месец, а немам стомак… Докторот: – Портокали јадете ли? – Не, а треба ли? – Треба! После три месеци плавуша оди пак на преглед. – Докторе, бремена сум веќе шести месец, а немам стомак… Докторот: – Банани јадете ли? – Не, треба ли? – Треба! После три месеци плавушата пак оди на преглед: – Докторе, треба да родам а немам стомак… Докторот: – А односи со партнерот имате ли? – Не, а треба ли?  

loading...