Виц: Баба и дедо имаат секс

Loading...

 
Баба и дедо легнале да спијат и бабата му вели на дедото:
– Ај дојди, качи ми се, уште можам да ги кренам нозете.
А тој и вели:
– Абе и јас можам да ги кренам нозете, ама кој ќе не е*е?!
 

loading...