Оглас на годината

Loading...

Ви треба девојка, жена или општо придружничка во животот? Најверојатно ова е многу вообичаена ситуација, но ете еден обичен и искрен оглас стана интернет сензација. Погледнете како се бара жена преку оглас. Доволно е само да бидете искрени…и тажни…

 

loading...