Кроациа осигурување има потреба од Надворешни застапници.

Loading...

Кроациа осигурување има потреба од Надворешни застапници.

Кроациа Осигурување-Живот АД дава шанса:
• На лицата кои штотуку завршиле со студиите и оние кои во моментов се без работа –
започнување на кариера во осигурителниот бизнис, како и
• Можност за дополнителен приход за оние кои се во редовен работен однос.
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/nadvoreshen-zastapnik-za-osiguruvanje—skopje/3338

loading...
Loading...