Виц: Хомосексуалец

Loading...

Доаѓа хомосексуалец на бензинска пумпа и си го става цревото во газ.Пумпашот излегува и му вели:

– Алоо! Тоа е дизел.
-Ако, мене ми е супер 😀

loading...