Ах мори колешке, ќе ми дадеш ли?

Loading...

Ах мори колешке, ќе ми дадеш ли?
– Како не ти е срам бе, како може така да зборуваш.
– Не се лути де, толку си убава и згодна.
– Аааа ти за тоа ли бе, јас помислив дека сакаш пари на заем.

loading...