Анкетите со неочекувани резултати: Стојанче најсериозен кандидат за претседател !

По изјавата на Стојанче дека животна желба од дете му е да биде претседател на терен се направени сериозни анкети и анализи кои што даваат фрапантни резултати. По изјавата на Стојанче дека животна желба од дете му е да биде претседател на терен се направени сериозни анкети и анализи кои што даваат фрапантни резултати.
Имено на улицата Бранкови одреди во кулата 1, дојде до неочекувани случувања. Имено, откако дедо Бране се откажа од функцијата претседател на куќен совет за да може да се фокусира на пиљарата во зградата чиј деловен простор си го приватизираше за време на неговото управување во зградата се наруши мирот и хармонијата.
Па така, неразделните другарчиња Рада, Љупче, Зоки и Стојанче кои од секогаш сакаа да си играат “држава”, се скараа и Стојанче реши сам да си се кандидира за претседател на куќен совет. При најавување на кандидатурата рече дека ако не го изберат него да биде претседател, заедно со другар му Шашенце “секој ден ке писуваат статуси плотив нив на Фејсбук”.
Со таа цел Стојанче ги нарача и анкетите кои покажаа негова огромна предност и дополнително го мотивираа дека може ако ништо повеќе барем да биде претседател на куќен совет.
НАПОМЕНА:  Евентуалните сличности на имињата со луѓе од реалноста не се намерни. Веста е со цел да ве насмее и истата е со сатирична содржина.По изјавата на Стојанче дека животна желба од дете му е да биде претседател на терен се направени сериозни анкети и анализи кои што даваат фрапантн

Пронајдете не на следниве мрежи: