Барате работа? – Погледнете ги денешните огласи и пронајдете се!

Loading...

1. Се бараат Комерцијалисти-Дистрибутери за амбулантна продажба
ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ за потребите на свој клиент, Реномирана компанија со дејност дистрибуција, објавува оглас за вработување на Комерцијалисти-Дистрибутери за амбулантна продажба (за реоните на Куманово и Гостивар)
За Куманово аплицирајте на следниот ЛИНК
За Гостивар аплицирајте на следниот ЛИНК
2. Техничка секретарка
Компанијата ТЕЛЕЛИНК МК ДОО Скопје, почнувајќи од август 2013 има потреба од вработување едно лице на период од 9 месеци (замена на трудница) на следната работна позиција Техничка секретарка.
Повеќе на следниот ЛИНК
3. Џонсон Контролс Штип дооел Вработува:
Инженер за квалитет
Повеќе на следниот ЛИНК
Бизнис сегмент аналитичар
Повеќе на следниот ЛИНК
Оператор на преса
Повеќе на следниот ЛИНК
 1. Се бараат Комерцијалисти-Дистрибутери за амбулантна продажба

loading...
Loading...