Блажо оди кај сексолог: Докторе, прерaно завршувам…

Loading...

Блажо оди кај сексологБлажо оди кај сексолог:
– Докторе, прерaно завршувам… Семејниот живот не ми оди добро, женa ми е незадоволнa…
– Купи си сигнален пиштол.
– ???
– И, когa ќе „ти дојде“ – пукај во воздух и ќе ти „помине“. Ќе можеш дa продолжиш понатаму…
По две недели доаѓа кутриот Блажо натажен:
– Докторе, се разведовме со жена ми…
– ???
– Го купив пиштолот како што ми рече. Си отидов дома и директно и се нафрлив на жена ми. Почнавме со „69“ и веднаш почувствував дека „ми доаѓа“… Го зедов пиштолот и бам во таванот… Не само што ми помина желбата, туку и соседот излезе од шкaфот со кренати раце.
Ви предложуваме да го прочитате вицот за Блажо кој оди на доктор и вели:
Докторе помагај, не ми се дига ич… Продолжува ТУКАБлажо оди кај сексолог:
– Докторе, прерaно завршувам… Семејниот живот не ми оди добро, ж

loading...
Loading...