Брачни вештини

Loading...

По првата брачна ноќ, мажот и вика на жената:- Драга, судејќи по твоите вештини, изгледа дека не сум ти прв.- Драги, судејќи по твоите, не си ни последен.По првата брачна ноќ, мажот и вика на жената:- Драга, судејќи по твоите вештини, изгледа дека не сум ти прв.

loading...
Loading...