Цветко забегал во некое село и прашува некоја бабичка…

Цветко забегал во некое село и прашува некоја бабичка:– Извинете, има ли во селово некоја туристичка атракција?Цветко забегал во некое село и прашува некоја бабичка:– Извинете, има ли во селово некоја туристичка атракција?– Имаше синко, ама се омажи лани.Цветко забегал во некое село и прашува некоја бабичка:– Извинете, има ли во селово некоја туристичка атракција?– Имаше синк

Пронајдете не на следниве мрежи: