Да не случајно ги заборави панталоните дома

За вкусовите не се дебатира..Но, зарем вака се вози велосипед.
Да не случајно ги заборави панталоните дома…Но, зарем вака се вози велосипед.
Да не случајно ги заборави панталоните дома…

Пронајдете не на следниве мрежи: