Дали е нормално вака да се шета низ град?

Loading...

Навистина вулгарно.Но, сте виделе ли некој вака да шета низ град.
Среќа што низ Скопје девојките не се шетаат вака.
Но може да се потсетите на ДЕВОЈКАТА КОЈА СЕ ПОСРАМОТИ ВО ГТЦ.Но, сте виделе ли некој вака да шета низ град.
Среќа што низ Скопје девојките не се шетаат вака.
Но може да се потсетите на

loading...
Loading...