Дедо, дедо… Знаеш што е секс?

Loading...

Дедо, дедо…знаеш што е секс?Дедо, дедо…знаеш што е секс???
– Знам!
– Е што е?
– Да станеш на сабајле, да исцепиш дрва, да запалиш оган, да појдеш до продавница, да купиш леб, да купиш млеко, да се вратиш, да….
– Еееееееее дедо!? Тоа не е секс..
– Не знам внуче ама мене баба ти секое сабајле така ме е*ава!Дедо, дедо…знаеш што е секс???
– Знам!
– Е што е?
– Да станеш на сабајле, да исцепиш дрва, да запалиш оган, да појде

loading...
Loading...