Дедо, шо мислите за сексот…

-Дедо, шо мислите за сексот…Прават анкета новинари за сексот, и дошле у нашите горни села,влеват у селото, гледат еден дедо и снаата у дворот, и го прашуат де’ото:-Дедо, шо мислите за сексот…-Види сеа внуче, мене ваа цена на гројз’то, ама ич не ми се бендисуе, малку пари е даа…Снаата се замешуе:-Абе тате, не те прашуат за грозј’то, туку за сексот…-Снао, ја кажувам мене шо ме ебе, а каа че те прашат тебе шо те ебе, кажи му.. Прават анкета новинари за сексот, и дошле у нашите горни села,влеват у селото, гледат еден дедо и снаата у дворот, и го пр

Пронајдете не на следниве мрежи: