Доколку барате работа-може да ги погледнете денешните огласи 14.06.2013

Loading...

Компанијата Тотал –Логистик има потреба од  Комерцијалист за работен ангажман во Скопскиот регион.
Повеќе на следниот ЛИНК
Доколку сте заинтересирани за работен ангажман во компанијата Johnson Matthey,  аплицирајте за “Administrator” (German spiking ) на следниов ЛИНК
Vrabotuvanje.com  за потребите на свој клиент објавува оглас за вработување на комерцијалисти за регионот Куманово.
Повеќе на следниот ЛИНК
АПТЕКА ЗЕГИН ФАРМ Скопје има потреба од: Фармацевтски техничари со завршено (ССС) со положен стручен испит и истите да имаат претходно работно искуство, за вработување на неопределено време со почетна плата од 14 000,00 денари. 
Повеќе на следниот ЛИНК
УНИ Банка АД Скопје објавува оглас за работно место: Самостоен кредитен референт во Дирекција Корпоративно кредитирање Сектор Стратешки клиенти – 2 работни места.
Повеќе на следниот ЛИНККомпанијата Тотал –Логистик има потреба од  Комерцијалист за работен ангажман во Скопскиот регион.

loading...
Loading...