Доколку барате работа-може да ги погледнете денешните огласи 18.06.2013

Loading...

1.Продажен агент за деловен и рекламен простор
ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ , за потребите на свој клиент објавува оглас за вработување на Продажен агент за деловен и рекламен простор.
Повеќе на следниот ЛИНК
2.Total Logistic вработува:
Шеф на магацин
Повеќе на следниот ЛИНК
Магацински работник
Повеќе на следниот ЛИНК
3.Продажен персонал
Bazarо е ланец на продажни салони кои во секое време ви стојат на располагање со широк координиран функционален и стилски производен асортиман. Нашата визија во Базаро е да креираме концепт за ваш поубав секојдневен живот. Затоа,ние сме секогаш во потрага по квалитетен и услужлив Продажен персонал на кои задоволството на посетителите ќе им биде примарна цел.
Повеќе на следниот ЛИНК
 
 1.Продажен агент за деловен и рекламен простор
ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ ,

loading...
Loading...