Докторе почекајте да го сменам својот facebook статус!

Дали ви се случува да го отварате Facebook профилот по најмалку 20 пати дневно? Го менувате статусот на секој пет минути? А сето тоа се случува да го првите и кога не е време и место за Facebook?!
Погледнете како изгледа еден пораѓај на современа жена. Таа го прашува докторот за полот на детето, за да може да го обнови својот Facebook статус.
Дали ви се случува да го отварате Facebook профилот по најмалку 20 пати дневно? Го менувате статусот на секој пет минути? А сето тоа се случува да

Пронајдете не на следниве мрежи: