Душо ајде да одиме да се прошетаме надвор

Душо, ајде да одиме на прошетка…Таа е баш неодлучна… Или пак можеби не?! 🙂
Извор: Think.mkТаа е баш неодлучна… Или пак можеби не?! 🙂
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: