Е сега го „утепа“

Мислеше така лесно ќе ја убеди…А таа го спушти најниско што можеше… 🙂
 
На следниот ЛИНК можете да погледнете како русокоса отвара „My computer“.А таа го спушти најниско што можеше… 🙂
 
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: