Единствено место каде мажите размислуваат!

Се прашувате дали мажите некогаш размислуваат?На ваше, наше и општо изненадување – да, и тоа се случува, тие единствено размислуваат кога пишуваат ливче за во обложувалница.На ваше, наше и општо изненадување – да, и тоа се случува, тие единствено размислуваат кога пишуваат ливче за во обложувалница.

Пронајдете не на следниве мрежи: