Ее,брат вчера на жена ми и беше роденден….

Двајца пријатели седат во кафана си разговараат за своите жени и едниот му кажува на другиотДвајца пријатели седат во кафана си разговараат за своите жени и едниот му кажува на другиот:
-Ее,брат вчера на женами и беше роденден….
-Па и на мојата исто.И што и купи ?
-И купив фустан и ферари.
-Зажто бе фустан и ферари ?
-Па ако не и се свиѓа фустанот со ферарито да оди и да го смени.., а ти ??
-Јас и купив една четка за заби и вибратор..
-Зошто бе четка за заби и вибратор??
-Па ако не и се свиѓа четката, да иде да се е*е…. :)Двајца пријатели седат во кафана си разговараат за своите жени и едниот му кажува на другиот:
-Ее,брат вчера на женами и беше роденден….

Пронајдете не на следниве мрежи: