Еххх, како ми се прие*а…

Loading...

Во празен автобус се возат панкер и монахиња. Во празен автобус се возат панкер и монахиња. Во еден момент панкерот воздивнува:
– Ехххх, како ми се прие*а…
Монахињата се вцрвила од срам и се симнала на следната станица.
Шоферот го гледа панкерот и му вели:
– Батка, јас можам да ти помогнам за маката и потребата твоја. Оваа монахињава ја возам секој ден, оди на гробишта и се моли таму. Преправи се во Господ и така покажи се пред неа, ќе бидне работата…
Оди панкерот другиот ден на гробишта, маскиран во Господ. Гледа монахињата како се моли. Се приближува и вели:
– Јас сум Бог. Сега треба да имаме секс.
Монахињата:
– Ама јас сум девица, тоа мора да биде одпозади.
Панкерот се согласил и отпочнале со „работа“. По половина час бучен секс, панкерот ја извадил маската и вели:
– Јас сум панкерот, јас сум панкерот!!
„Монахињата“ исто така ја вади маската и вели:
– Јас сум шоферот, јас сум шоферот!!Во празен автобус се возат панкер и монахиња. Во еден момент панкерот воздивнува:
– Ехххх, како ми се прие*а…
Монахињата се

loading...
Loading...