ЕКСЛКУЗИВНО: Google создава нова населба

Loading...

Google Chrome реши да создаде нова населба која ќе се вика Google Vlae. 
Ова го најавија тајните извори од Google за пулс24. За новата населба тие најавуваат најнова технологија, каде што домовите на сите жители ќе бидат опремени во 3Д технологија. 
Објавен е и онлајн конкурс за аплицирање доколу сакате да живеете во населба Google Vlae. 
 
Оваа вест е шега и има за цел да ве насмее. 
 
 Google Chrome реши да создаде нова населба која ќе се вика Google Vlae. 
Ова го најавија тајните извори од Google за пулс24. За новата

loading...