Фата им се фали на пријателките како ослабела 5 килограми…

Loading...

Фата им се фали на пријателките како ослабела 5 килограми во рекорден рок.
Како?-ја прашуваат.
-Морков,лук, компир…
-Ги вареше или пржеше?
-Ги  копав….Фата им се фали на пријателките како ослабела 5 килограми во рекорден рок.
Како?-

loading...
Loading...