Фото: Баба Рада со порака за Даниел Кајмакоски!

Loading...

Баба Рада со порака за Даниел!Баба Рада реши јавно да го пофали Даниел Кајмакоски.
Таа му напиша дека мисли на него…
„Да ми се чуваш сонце од клети луѓе, да си пиеш секој ден чај од камилица, а пред настап чај од мајчина душица и сигурно ќе победиш.
Порака до сите фанови, пијте чај од жалфија и гласајте за Даниел.“
Секако, ова е само шега на Пулс24 и има за цел само да ве насмее. :)Баба Рада реши јавно да го пофали Даниел Кајмакоски.
Таа му напиша дека мисли на него…
„Да ми се чуваш сонце од клети луѓе,

loading...
Loading...