Фото: Бакнеж кој може да убие!

Дали сакате да сте на местото на момчево?Ова е бакнеж или обид за убиство? – Обид за убиство дефинитивно!
 Ова е бакнеж или обид за убиство? – Обид за убиство дефинитивно!
 

Пронајдете не на следниве мрежи: