Фото: Дали и кажал некој дека постојат панталони?

Девојкава малку се збунила!Дали некој и кажал дека не се носат две маички.
Или пак досега не слушнала дека постоја панталони!
Мноогу „мала“ модна грешка!Дали некој и кажал дека не се носат две маички.
Или пак досега не слушнала дека постоја панталони!
Мноогу „мала“ модна

Пронајдете не на следниве мрежи: