Фото: Е ова е фотошоп генијалец!

Фотошоп генијалец.Сме виделе многу промашувања кога станва збор за користењето на фотошоп,  но ова е дефиитивно едно од најлудите…
Се гледа дека се работи за фотошоп генијалец.
Погледнете:

Сме виделе многу промашувања кога станва збор за користењето на фотошоп,  но ова е дефиитивно едно од најлудите…
Се гледа дека се ра

Пронајдете не на следниве мрежи: