Фото: „Едноставен“ начин на раскинување

Loading...

Кога не знаеш како најдобро да му раскинеш, па почнуваш да стануваш доста „креативен“ ….Многу лошо некој вака да ти раскине нели? :)Многу лошо некој вака да ти раскине нели? 🙂

loading...
Loading...