Фото: Фејсбук статус на денот!

Ова е убедливо најдобриот Фејсбук статус за денеска!Бетмен велит на својот Фејсбук профил, објави интересен статус, во кој збурува за летниот празник „Фалаку*цов ден“.
Нема потреба од понатамошно објаснување, во статусот се е убаво разјаснето!
Прочитајте!Бетмен велит на својот Фејсбук профил, објави интересен статус, во кој збурува за летниот празник „Фалаку*цов ден“.
Нема потреб

Пронајдете не на следниве мрежи: