Фото: „Хејтерски“ статус за девојките пред Сити Мол

Некој очигледно се изнервирал од глетката пред Сити Мол, каде што девојките решиле дотерани да одат по продавници или да тераат дневна кафе шема…Ироничниот статус само покажува дека некои скопјани сепак не уживаат во глетката на убавите девојки кои едвај чекаат да прошетаат во Сити Мол, да пијат кафе или да ручаат.
Или сепак девојките ја утнале шминката, па не се „претставиле“ во најдобро светло…Ироничниот статус само покажува дека некои скопјани сепак не уживаат во глетката на убавите девојки кои едвај чекаат да прошетаат во Сити Мол, да п

Пронајдете не на следниве мрежи: