Фото: Има живот на Марс – ама каков?!

НАСА соопшти дека е најден живот на Марс. Каков ли е тој живот и што се бара таму?!Охриѓани го претставија пронаоѓањето на живот на Марс на хумористичен начин и типичен за нив. 
ohrigani.mkОхриѓани го претставија пронаоѓањето на живот на Марс на хумористичен начин и типичен за нив. 

Пронајдете не на следниве мрежи: