Фото: Интернет Експлорер тролање на годината!

Среќна нова 2012 година ви посакува еден корисник на Интернет Експлорер! Момчето го искористи моментот да се насмее на сметка на Експлорер, погледнете!
 Среќна нова 2012 година ви посакува еден корисник на Интернет Експлорер! Момчето го искористи моментот да се насмее на сметка на Експлорер, погледн

Пронајдете не на следниве мрежи: