Фото: Итно и поволно продавам свекрва!

Loading...

Мислите дека сте виделе секакви огласи? Овој оглас е доказ дека се и сешто може да се најде по огласите во весниците или на интернет. На социјалната мрежа Фејсбук се појави интересен оглас за продавање свекрва кој не насмеа до солзи. 
Па. ако барате поволна свекрва со овие пропорции и карактеристики, слободно пишете. На социјалната мрежа Фејсбук се појави интересен оглас за продавање свекрва кој не насмеа до солзи. 
Па. ако барате поволна свекрва со

loading...
Loading...