Фото: Како Македонците се забавуваат со спомениците

Спомениците се поставуваат за да го красат градот, и да придонесат тој да добие еден поубав и поинтересен изглед. Секој споменик  е значаен за историјата на Република Македонија.
Но, некој реши малку да се пошегува, па додеде дополнителни елементи на еден од спомениците. Искористувајќи ја положбата на овој споменик, решил дека е време да се „избричат“ неговите пазуви. Згора на се, оваа фотографија брзо  се рашири на сите социјални мрежи и стана мета на потсмев кај многу луѓе.
Можеби за сторителот и за некој минувачи ова е смешно, но во суштина е навистина трагично. Погледнете ја фотографијата, се надеваме дека имате исто мислење како нас. Доколку не се согласувате ги очекуваме вашите коментари.
Спомениците се поставуваат за да го красат градот, и да придонесат тој да добие еден поубав и поинтересен изглед. Секо

Пронајдете не на следниве мрежи: