Фото: Како момците ги бираат девојките?

Loading...

Како момците ги бираат девојките?Момците го сакаат најдоброто за себе, па токму затоа се многу пребирливи. 
Секако има и исклучоци  односно  има мажи кои не бираат многу. Но општо е познато дека оние кои многу избираат остануваат на крај сами.
Оваа интересна фотографија најубаво го покажува тоа. 
На следниот ЛИНК може да прочитате дека возбудата кај мажите не бира простор и време. 
 Момците го сакаат најдоброто за себе, па токму затоа се многу пребирливи. 
Секако има и исклучоци  односно  има мажи кои не

loading...
Loading...